FITDANCEART

30.07.2021

Podzimní semestr 2021

Naše milé tanečnice a tanečníci,

je to konečně tady a rozvrh na podzimní semestr můžete už teď najít na našem webu - Rozvrh

Nenechte si utéct své místo v kurzu a rezervujte si jej co nejdříve. Pokud byste chtěli posunout splatnost nebo rozdělit platby, určitě se obraťte na naše recepční, rádi vám se vším pomohou.

Na příští semestr plánujeme i několik nových kurzů, které budeme postupně přidávat a doplňovat. Ty se budou týkat jak tanečních, tak cvičebních stylů – kdo se chce rychleji dostat do formy, vrátit zpátky fyzičku či zvýšit svoji flexibilitu, ten ať nás nezapomene sledovat na Facebooku a webu, kde budeme všechny novinky zveřejňovat jako první.

Kurzy Pole dance

Tyto kurzy budou vypsány 6. 8. 2021. 

 

DĚTSKÉ KURZY

Přihlašování na dětské lekce bude v letošním roce probíhat v září ve stejné formě jako loňský rok. Dětské lekce si v rozvrhu můžete prohlédnout již nyní, ale nelze se na ně přihlásit. Jak jistě víte, i v letošním roce byla spousta dětských kurzů naplněna – proto bychom rádi zajistili dětem, které kurzy dosud navštěvovaly, přednostní právo na pokračování. 

1) přihlašování stávajících dětských kurzistů na semestr podzim/zima 2021

Přihlašování pro stávající kurzisty bude probíhat v týdnu od 6. 9. do 10. 9. 2021. Pro přihlášení musí přijít zákonný zástupce na recepci studia – speciálně pro tyto účely bude recepci otevřena každý den od 09:00-17:00.

2) přihlašování dětí, které kurzy dosud nenavštěvovaly (nebo je navštěvovaly v minulosti)

Přihlašování dětí, které v minulém semestru nenavštěvovaly žádný kurz, ale rády by se do kurzu zapojily, bude probíhat v týdnu od 13. 9. do 17. 9. 2021. Pro přihlášení musí přijít zákonný zástupce na recepci studia – recepce bude opět otevřena každý den od 09:00-17:00.

V tomto týdnu (13.– 17. 9.) budou zároveň vypsány ukázkové lekce kurzů, na které se bude možné přihlašovat (tzn. kurzy, které nejsou plně obsazeny).

Pojďte dát společně s námi sbohem covidové formě a přijďte si zatančit a zacvičit, protože jak říkávaly naše babičky, ve zdravém těle, zdravý duch!

Těšíme se vás!

studio FITDANCEART