FITDANCEART

16.09.2020

Hygienická opatření ZS 2020

Vážené tanečnice, vážení tanečníci, 

 s ohledem na zpřísňující se opatření jsme museli znovu zavést doplňující hygienická pravidla a podmínky. 

-          Při vstupu do studia a pohybu po společných prostorech je nutné mít stále nasazenou roušku, či jiné zakrytí dýchacích cest. Roušku odložte v sále těsně před začátkem lekce. Při odchodu ze sálu je opět nutné roušku nasadit.

-          Snažte se dobu před a po skončení lekce strávenou ve studiu eliminovat na minimum.

-          Do studia přicházejte pouze v případě, že jste zcela zdraví a netrpíte příznaky jakéhokoliv onemocnění (stále platí, že i rýmička se počítá).

-          Na recepci a v sálech je k dispozici desinfekce na ruce. Prosíme, používejte ji.

-          Na lekci si noste vlastní podložku i ručník. Nemáte-li podložku, využijte ručník. Bez vlastního ručníku není možné využít naši podložku. Ručník si můžete zapůjčit na recepci za poplatek 10,-.

-          Pokud vaše lekce vysloveně nevyžaduje cvičení bosky, noste na lekci ponožky nebo taneční obuv.

Všechny prostory studia jsou pravidelně uklízeny a dezinfikovány. Zároveň po celou dobu lekcí běží odtahová klimatizace, která do sálů neustále přivádí čerstvý vzduch (necirkuluje vydýchaný vzduch na sálech).

O své kurzovné při případném uzavření studia vzhledem k zpřísňujícím se opatřením stran vlády mít obavy nemusíte – stejně jako na jaře Vám celé kurzovné bude navráceno do kreditu, který má neomezenou platnost a budete jej moci uplatnit kdykoliv v budoucnu, nebo si jej vybrat v hotovosti.

 Děkujeme, že jste s námi!