FITDANCEART

Hooping

Hooping pro všechny - open class

 

Hooping, nebo také hoop dance, propojuje cvičení a tanec s obručí. Tato dětská hračka opravdu neslouží jen k jednotvárnému kroužení v pase. Na hodinách hoopingu se s obručí naučíme pohybovat, tančit a později se propracujeme k různým efektivním a zábavným trikům mimo tělo. Toto cvičení tvaruje postavu a je ideální pro nastartování hubnutí. Díky off-body trikům se mohou hoopingu věnovat i ženy v těhotenství. Pokud se chcete na chvíli vrátit s obručí do dětství, přirom si zatančit a užít skvělou zábavu, přijďte si hodinu hoopingu vyzkoušet!

 

Zapůjčení obručí:

Ve studiu máme k zapůjčení hoopingové obruče, takže není nutné nosit obruč vlastní, nebo nějakou kupovat. Na hooping se používají speciální obruče, které jsou těžší než klasické a mají větší průměr. Lépe se s nimi krouží a zvyká na pohyb. Ve vyšších pokročilostech se přechází na menší a lehčí typy, se kterými se lépe dělají triky mimo tělo (obruče z polypropylenu).

Nedoporučujeme obruče z hračkářství, které jsou obvykle malé a příliš lehké, z nekvalitního materiálu. O volbě vlastní obruče vám poradí lektor/ka kurzu.

 

Co si vzít s sebou na lekci Hoopingu

- pohodlné přiléhavé oblečení, ideálně z bavlny (z umělých vláken obruč více klouže)

- za teplých dnů jsou možné i kraťásky - na holé kůži se obruč udrží úplně nejlépe

- sálovou obuv, pití, ručníček

 

Druh lekce: Otevřená lekce

Datum konání lekce: 08.08.2022

Termín konání lekce: 18:00 - 19:00

Místo konání lekce: Sál 2

Taneční styl: Hooping

Lektor: Lucie Matějková

Rezervace

Chcete-li provést rezervaci, musíte se přihlásit nebo registrovat

Volná místa: Více volných míst

Cena lekce: 130 Kč

(od 119 Kč při nabití kreditu 1500 Kč)