FITDANCEART

Sexy dance

Sexy dance pro všechny - kurz

Hodiny sexy dance jsou taneční lekce vhodné jak pro začátečníky, tak pro pokročilé tanečnice. Součástí rozcvičky jsou jednoduché pohyby, kterými rozhýbeme a rozvlníme celé tělo a po rozehřátí se důkladně protáhneme. Jednotlivé lekce kurzu na sebe navazují. Choreografie jsou delší a každou z nich procvičujeme a pilujeme několik hodin. Mezi hudebními žánry, na které tančíme, si přijde na své každý. Některé choreografie jsou ve stylu chair dance, tance se židlí, ale někdy do tance zapojíme i jiné rekvizity, nebo naopak tančíme jen se svým vlastním tělem.

Lekce jsou ideální pro všechny (věk 15+), kteří se chtějí cítit feminně, sexy a získat více zdravé sebedůvěry. Každá choreografie se dá upravit do lehčí i těžší verze, takže ji zvládne každý. Hoďte ostych za hlavu, v kurzu vytváříme kolektiv, který se vzájemně podporuje a atmosféra každé lekce vás nabije pozitivní energií. Přijďte sexy dance vyzkoušet, je to totiž hlavně zábava!

 

Co s sebou na lekci:

Doporučuji návleky na kolena či ortézy, které při různých floorworkových kombinacích jistě oceníte. Vhodnější jsou také dlouhé legíny, aby se vám dobře pohybovalo jak po zemi, tak i třeba na židli.

Tančíme nejčastěji bosky. Pokud máte doma taneční boty typu High heels a chcete je zapojit, určitě je můžete využít. Jsou to vyšší boty se zpevněným kotníkem, podpatek je umístěn blíže špičce boty, která je otevřená a s měkkou ohebnou podrážkou (podobně jako u latinek). Nedoporučuji boty s platformou ani latinky, natož třeba lodičky, sandálky atd...

Na lekci si vezměte hlavně takové oblečení, ve kterém se sama sobě líbíte, cítíte se dobře a můžete se v něm volně pohybovat. Vše, co Vám pomůže cítit se sexy, je správně!

 

Druh lekce: Kurz

Celkový počet lekcí: 18

Počet zbývajících lekcí: 0

Den konání kurzu: Každý čtvrtek

První lekce kurzu: 24.02.2022

Poslední lekce kurzu: 30.06.2022

Termín konání lekce: 19:00 - 20:00

Místo konání lekce: Sál 2

Taneční styl: Sexy dance

Lektor: Lucie Matějková

Rezervace

Chcete-li provést rezervaci, musíte se přihlásit nebo registrovat

Přihlášení do celého kurzu:

Volná místa: Více volných míst

Cena celého kurzu: 1980 Kč

Cena zbylé části kurzu: 0 Kč

Přihlášení jen do této lekce:

Volná místa: Více volných míst

Cena při koupi pouze této jedné lekce z kurzu: 130 Kč