FITDANCEART

02.10.2020

Nouzová opatření podzim 2020

Milé tanečnice, milí tanečníci,

 

vzhledem k novým vládním nařízením a nouzovému stavu musíme i my opět zavést opatření a změny v provozu a chodu studia. Veškeré změny se snažíme udělat tak, abychom se vyhnuli celkovému uzavření studia, proto moc prosíme o shovívavost a Vaši součinnost. Věřte, že zjišťujeme, voláme, řešíme a doufáme, že se situace brzy uklidní a budeme znovu fungovat na sto procent. 

 

Do odvolání Vás prosíme o dodržování následujících pravidel:

-       Bohužel nám nezbývá, než opět uzavřít šatny a omezit pohyb osob ve společných prostorech studia. Chápeme, že počasí nám v tomto ohledu moc nepřeje, ale prosíme o Vaši pomoc a spolupráci.  

-       Opět prosíme, abyste na lekce přicházeli těsně před jejich začátkem a studio opouštěli bezprostředně po jejich skončení. Čekání na chodbách eliminujte na minimum.  

-       Prosíme, noste si na lekce vlastní podložku. Nemáte-li podložku, noste si ručník, který položíte na naši podložku. Ručníky jsou k zapůjčení za poplatek 10,- na recepci studia.

-       Kurzy, kde je obsazenost do 10 účastníků, běží dále bez větších změn.

-       Kurzy, kde je účast vyšší, budeme ohledně organizačních změn kontaktovat samostatně.

-       Prosíme, snažte se o dodržování osobního prostoru a nošení roušek. Ty odkládejte až na sále a při odchodu ze sálu je mějte opět nasazené.

-       Lekce budou končit o cca 5-10 minut dříve, abychom zajistili hladký průběh při střídání se v sálech a zamezili shlukování se ve vnitřních prostorech.

-       Pokud se někoho dotkne zrušení lekce z naší strany v rámci nucených organizačních změn, samozřejmě Vám peníze za lekce vrátíme do kreditu.

 

Moc děkujeme za spolupráci!

Vaše FITDANCEART