FITDANCEART

Street dance

Alternativ street dance fusion se Zizou

Taneční lekce se Zuzkou "Zizoe" Veselou

Spojení různých stylu a vlivů, které vychází ze street stylez, moderny, body drumming a výrazového tance.

Zuzana „Zizoe“ Veselá

Freestyler, lektor, programová vedoucí DANCE ACADEMY PRAGUE, členka battle crew Left J-Awa, hlavní choreografka JAD DC a profesionální tanečnice v JAD Dance Company. Zizoe je univerzální tanečnice, kterou baví tanec všestranně a nevyhýbá se jakýmkoli tanečním zkušenostem a experimentům. Její zaměření je především na tvorbu, kreativu a originalitu choreografií všech možných žánrů tance na různých platformách - divadlo, eventy, taneční týmy - soutěže, fashion shows, videoklipy a další.

Zizoe vyhrála hned několik prestižních battlů jako například house dance na WOD v Berlíně a se svým týmem Brownies vyhrála mistrovství ČR hned 3x po sobě. Zde nejen tancuje, ale je hlavním choreografem. Její sestavy z mistrovství ČR byly oceněny jako nejlepší choreografie soutěže napříč kategoriemi. A to jsou jenom některé z mnoha, MNOHA úspěchů jedné z nejlepších tanečnic v ČR.

Mimo to pravidelně usedá v porotě dvou nejvýznamnějších tanečních soutěžních tour v ČR, celé léto jako lektor objíždí růžné taneční kempy a soustředění a  byla jako jediná Češka vybrána, aby jako jedna z tanečnic doprovázela Kayne Westa na jeho Europe tour 2011.

REZERVACI JE MOŽNÉ ZRUŠIT DO 13.4.2018. PO TOMTO DATU SE PENÍZE NEVRACÍ.

Druh lekce: Otevřená lekce

Datum konání lekce: 22.04.2018

Termín konání lekce: 15:00 - 16:30

Místo konání lekce: Sál 2

Taneční styl: Street dance

Rezervace

Chcete-li provést rezervaci, musíte se přihlásit nebo registrovat

Volná místa: Více volných míst

Cena lekce: 380 Kč

(od 346 Kč při nabití kreditu 1500 Kč)