FITDANCEART

22.12.2021

Jarní rozvrh 2022

Krásný adventní čas,

v průběhu dnešního a zítřejšího dne zveřejňujeme rozvrh na jarní semestr 2022. Už nyní v něm najdete všechny dětské lekce i většinu dospělých, zbytek zveřejníme během zítřka. Informace k přihlašování do dětských kurzů naleznete níže v e-mailu.

Pokud byste chtěli darovat svým blízkým pod stromeček pohyb, můžete na recepci studia zakoupit dárkové vouchery. Ty Vám rádi vystavíme v jakékoliv výši.

V předvánočním týdnu jsme tu pro Vás do 22. 12. 2021, zavřeno bude od 23. 12. 2021 do 2. 1. 2022. Od 3. ledna se na Vás opět těšíme na sálech.

 

Přihlašování stávajících dětských kurzistů na semestr jaro/léto

Do 16. 1. rezervujeme místo v kurzu všem dětem, které pokračují ze zimního semestru. Pro přihlášení nám můžete napsat e-mail (info@fitdanceart.cz), nebo se zastavit osobně na recepci studia. Prosíme, pokud budete psát e-mail, nezapomeňte uvést jméno Vaše i jméno dítěte a kurz (ideálně včetně dne a hodiny), ve kterém chcete pokračovat. Po 16. 1. kurz otevřeme i pro nové děti, tudíž Vám po tomto datu nemůžeme garantovat místo v kurzu.

Přihlašování dětí, které kurzy dosud nenavštěvovaly (nebo je navštěvovaly v minulosti)

Přihlašování dětí, které v minulém semestru nenavštěvovaly žádný kurz, ale rády by se do kurzu zapojily, bude probíhat od 17. ledna. Přihlásit se bude možné i z domova online, nicméně pro získání nižší klubové ceny je zapotřebí, aby se zákonný zástupce zastavil na recepci studia osobně a vyplnil klubovou přihlášku. 

 

Moc Vám děkujeme, že jste stále s námi. Přejeme vám klidné a pohodové prožití vánočních svátků a moc se na Vás těšíme v příštím roce!

 

Vaše FITDANCEART